Yrittäjä

Lisää yrityksesi tiedot
Suomen Puhelinluetteloihin


Oulun Työstökeskus Oy

Kotisivut:

Y-tunnus: 1057471-0

Osoite: Hiukkavaara K3,

90670 Oulu

Sähköposti: moc.suksekotsoytnuluokas

Toimialat:

Puhelinnumerot:
Oulun Työstökeskus Oy: 083113133
0401634418

Tarjouspyyntö Ajanvarauspyyntö Yhteydenottopyyntö Tiedustele avoimia työpaikkoja

Tarjouspyyntölomakkeen tarjoaa käyttöönne Suomen suurin kilpailutus- ja tarjouspyyntöpalvelu Tarjoukset.fi.

Yritykselle ilmoitetaan pyynnöstänne sähköpostitse ja tekstiviestitse*. Sähköpostiinne tulee kopio lähettämistänne tiedoista.
(* Kaikki päätelaitteet eivät tue tekstiviestejä.)

Äänenvaimentimien ja asetarvikkeiden valmistusta sekä asesepän töitä vuodesta 1982 saakka.

Oulun Työstökeskus Oy (Finland Fine Machining Ltd.) on suomalainen yritys joka valmistaa äänenvaimentimia ja muita asetarvikkeita. Tuotevalikoimaan kuuluvat äänenvaimentajien (SAK-Products & Armase) lisäksi muun muassa vaimentajan adapterit, kiväärin ampumatuet, picatinny-kiskot ja puhdistuspuikot.

 

Vaimentimiamme myydään ympäri Eurooppaa ja voimme olla ylpeitä siitä että meidän tuotteillemme on kysyntää myös kansainvälisellä areenalla. Asetarvikkeemme ovat taattua Suomalaista laatua ja käsityötä pohjoiselta leveyspiiriltä.

 

Yritys sai alkunsa Sampo Karppisen autotallista vuonna 1982. 90-luvun lopulla kysynnän kasvaessa yritys palkkasi lisää työntekijöitä ja siirtyi Hiukkavaaran vanhalle kasarmialueelle jossa olemme edelleen. 2020 syksyllä Karppinen myi yrityksen kahdelle pitkäaikaiselle työntekijälleen. Jarkko Halonen ja Antti Aatsinki jatkavat yrityksen kasvattamista kehittämällä kestäviä ratkaisuja metsästäjille ja aseharrastajille.