Yrittäjä

Lisää yrityksesi tiedot
Suomen Puhelinluetteloihin


Metehe Oy

Kotisivut:

Y-tunnus: 0784088-9

Osoite: Voimakaari 17,

54110 Lampikangas

Sähköposti: if.ehetemitnyym

Toimialat:

Puhelinnumerot:
Metehe Oy: 0207639640

Tarjouspyyntö Ajanvarauspyyntö Yhteydenottopyyntö Tiedustele avoimia työpaikkoja

Tarjouspyyntölomakkeen tarjoaa käyttöönne Suomen suurin kilpailutus- ja tarjouspyyntöpalvelu Tarjoukset.fi.

Yritykselle ilmoitetaan pyynnöstänne sähköpostitse ja tekstiviestitse*. Sähköpostiinne tulee kopio lähettämistänne tiedoista.
(* Kaikki päätelaitteet eivät tue tekstiviestejä.)

Kotimaiset kattopellit ja seinäpellit mittojen mukaan

Metehe valmistaa ja myy laadukkaat ja kotimaiset teräskatteet kuluttajille ja rakentamisen ammattilaisille – suoraan valmistajalta noudettuna tai perille toimitettuna.

 

Suoraan asiakkaalle, suoraan valmistajalta

Meiltä saat suoraan valmistajalta teräskatteet sekä teräsohutlevytuotteet joko viimeisteltyinä kokonaisuuksina tai jatkojalostukseen – kaikki samojen kattopeltien alta. Ratkaisuihimme kuuluvat mm. kattotuotteet, julkisivutuotteet ja kelatuotteet.

Asiointi kanssamme lutviutuu mutkattomasti, sillä ketteränä toimijana pystymme joustamaan aina tilauksen niin vaatiessa. Yli 40 vuoden asiantuntemus, aikaansaava asenne ja erinomainen asiakaspalvelu ovat meillä normi, eivät poikkeus.

Toimipaikkamme sijaitsevat Lappeenrannassa, Järvenpäässä, Tampereella, Seinäjoella ja Oulussa. Valmistamme tuotteet takuupinnoitetuista raaka-aineista tehtaallamme Lappeenrannan Joutsenossa.

 

Katto- ja seinäpellit nopeasti ja joustavasti


Laajaan valikoimaamme kuuluvat laadukkaat peltikatot, seinäpellit ja julkisivuverhoukset sekä monipuoliset kattotarvikkeet ja peltilistat. Meiltä saat tarvitsemasi tuotteet nopeasti ja joustavasti kaikkiin julkisivu- ja kattoremontteihin. Palvelemme kuluttajia, kattoasentajia ja rakennusliikkeitä sekä teräskelatuotteita, reikäpeltiä ja ohutlevyä käyttäviä peltisepänliikkeitä, asennusyrityksiä ja teräsohutlevyn jatkojalostajia. Tarjoamme toimivat ratkaisut myös suunnittelijoille ja teollisuuden tarpeisiin.

Tarvitsitpa peltikatetta grillikatokseen, kesämökkiin, omakotitaloon tai teollisuushalliin, Meteheltä saat laadukkaat kattopellit ja seinäpellit kaikenkokoisiin rakennuksiin ja rakennelmiin mittojen mukaan valmistettuna. Meiltä saat myös kourut, tikkaat, lumiesteet ja läpivientisarjat katolle. Tutustu tuotevalikoimaamme ja kysy lisätietoja asiakaspalvelustamme – me tunnemme tuotteemme!