Yrittäjä

Lisää yrityksesi tiedot
Suomen Puhelinluetteloihin


Laurea-ammattikorkeakoulun opiskelijakunta

Kotisivut:

Y-tunnus: 2067397-4

Osoite: Ratatie 22,

01300 Vantaa

Sähköposti: if.okmaerualokmaerual

Toimialat:

Puhelinnumerot:
Laurea-ammattikorkeakoulun opiskelijakunta: 0988687878

Tarjouspyyntö Ajanvarauspyyntö Yhteydenottopyyntö Tiedustele avoimia työpaikkoja

Tarjouspyyntölomakkeen tarjoaa käyttöönne Suomen suurin kilpailutus- ja tarjouspyyntöpalvelu Tarjoukset.fi.

Yritykselle ilmoitetaan pyynnöstänne sähköpostitse ja tekstiviestitse*. Sähköpostiinne tulee kopio lähettämistänne tiedoista.
(* Kaikki päätelaitteet eivät tue tekstiviestejä.)

Laurea-ammattikorkeakoulun opiskelijakunta tarjoaa Laurean opiskelijoille virallisen opiskelijakortin, jolla saa huikeita etuja ympäri Suomea. Opiskelijakunta valvoo kaikkien Laurean opiskelijoiden etuja; koulutuksen laatua ja opiskeluhyvinvointia. Sen lisäksi Laureamko tarjoaa monia palveluja, kuten esimerkiksi tuutorointia, tapahtumia ja liikuntapalveluja.

Laureamko on opiskelijoiden tukena ja vaikuttaa taustalla opintojen sujuvuuteen tukien Laurean opiskelijoiden hyvinvointia opintojensa aikana. Opiskelijakunta vaikuttaa Laurean työryhmissä pitäen huolen tasa-arvoisen kohtelun täyttymisestä opiskelijasta, kampuksesta ja koulutusohjelmasta riippumatta.

Jokaisella kampuksella on sinua palveleva Laureamkon toimisto ja iloiset Laureamkon toimijat. Mukaan toimintaan voi lähteä monellakin tapaa, esimerkiksi Laureamkon tuutoriksi, edustajistoon, hallitukseen ja kampustoimijaksi. Ota rohkeasti yhteyttä hallitukseen tai oman kampuksesi toimijoihin!

Hyvät ajanhallintataidot, motivaatio ja kiinnostus itsensä kehittämiseen helpottavat opiskelua ja vähentävät stressiä. Pitää muistaa huolehtia omasta jaksamisesta ja olla stressaamatta turhista. Yksi asia kerrallaan. Jos kuitenkin pulkka liukuu väärälle väylälle, ota rohkeasti yhteyttä, niin autamme ja ohjaamme sinut oikealle kaistalle.