Yrittäjä

Lisää yrityksesi tiedot
Suomen Puhelinluetteloihin


Siivouspalvelu Clean Liljavuo

Kotisivut:

Y-tunnus: 3327239-5

Osoite: Konttilukinkatu 7 A 17,

33900 Tampere

Sähköposti: if.ouvajlilnaelcsuoviis

Toimialat:

Puhelinnumerot:
Siivouspalvelu Clean Liljavuo: 0453143339

Tarjouspyyntö Ajanvarauspyyntö Yhteydenottopyyntö Tiedustele avoimia työpaikkoja

Tarjouspyyntölomakkeen tarjoaa käyttöönne Suomen suurin kilpailutus- ja tarjouspyyntöpalvelu Tarjoukset.fi.

Yritykselle ilmoitetaan pyynnöstänne sähköpostitse ja tekstiviestitse*. Sähköpostiinne tulee kopio lähettämistänne tiedoista.
(* Kaikki päätelaitteet eivät tue tekstiviestejä.)

Clean Liljavuo on Tampereella, Nokialla, Pirkkalassa ja lähiseudulla toimiva siivousalan yritys, joka tarjoaa laadukasta ja luotettavaa siivouspalvelua niin kotitalouksille kuin yrityksillekin. Olemme erikoistuneet monipuolisiin siivouspalveluihin ja tarjoamme laajan valikoiman erilaisia siivousratkaisuja asiakkaidemme tarpeiden mukaan.

Palveluihimme kuuluu kotisiivous, joka kattaa perusteellisen kodin siivouksen aina pölyjen poistosta imurointiin ja lattioiden puhdistukseen. Hoidamme siivouksen huolellisesti, jotta tilat säilyvät siisteinä ja viihtyisinä.

Muuttosiivouksissa autamme sinua jättämään vanhan kodin puhtaaksi ja siirtymään uuteen kotiin vaivattomasti. Lisäksi suoritamme luovutuskohteiden siivoukset, jotta uudet asukkaat pääsevät nauttimaan puhtaista ja raikkailta tiloista.

Erikoissiivouksissa keskitymme erityistä huolenpitoa vaativiin kohteisiin. Tarjoamme kertasiivouksia, sopimussiivouksia ja ikkunanpesua, joka pitää ikkunat kirkkaina ja näkymät selkeinä.

Tarjoamme myös erilaisia puhdistuspalveluja, kuten lasipintojen pesua, desinfiointia, lattioiden koneellisia puhdistuksia, höyrypuhdistuksia, tekstiilien puhdistuksia sekä painepesuja. Näiden palveluiden avulla pidämme tilat puhtaina, raikkaina ja hygieenisinä.

Kun tarvitset luotettavaa ja ammattitaitoista siivouspalvelua, ota yhteyttä Clean Liljavuohon. Asiakastyytyväisyys on meille tärkeää, ja tavoitteenamme on tarjota sinulle parasta mahdollista palvelua. Olemme valmiina auttamaan sinua kaikissa siivoushaasteissa.